24 flotte, indflytningsklare, velindrettede boliger

Kildeparken består af 12 dobbelthuse, og dermed 24 boliger. Alle boliger er på 150 kvm., som er opført i 2 plan. Arkitekturen er præget af en funkis-inspireret stil, boligerne får derfor et flot minimalistisk udtryk og skarpe geometriske former. 

Til alle boliger hører en carport med indbygget udhus. Grundene er kompaktgrunde på ca. 260 kvm, designet til familier der ønsker mulighed for at nyde sol og årstider i egen have, uden at skulle bruge alt tiden på havearbejde.

Dobbelthusene findes med 2 forskellige planløsninger. Du kan finde beskrivelse og plantegninger her:

Dobbelthus type A – 4 værelser
Dobbelthus type B – 5 værelser

Stueetagen danner rammen for hverdagen

Boligerne er lavet til den moderne familie og deres dagligdag, hvor der er god plads til hyggelige stunder i det store køkken-alrum i stueetagen. 

Køkkenet og spisepladsen er familiens samlingspunkt. Her starter dagen for alvor ud med en nærende morgenmad, her vendes dagens oplevelser over aftensmåltidet og her grines og hygges der til fødselsdage og middagsselskaber. Sådan et køkken finder du i dobbelthusene i Kildeparken. I samspil med materialer af høj kvalitet, indbyder rummet til fælles samvær med direkte udgang til haven.

I stueetagen finder du også WC / bad og et praktisk bryggers, afhængig af hvilken planløsning der passer dig og din familie bedst.

Find dit nye hjem her ⬇️

Dobbelthus type A

Fra 3.999.000 kr.

150 m2
3 værelser, på 1. salen
2 badeværelser

Dobbelthus type B

Fra 3.599.000 kr.

150 m2
4 værelser, på 1. salen
2 badeværelser

Husets hjerte

Livet – hyggen – samværet 

Stuen er, hvor vi samles. Til hverdag. Til sammenkomster. Til søndage med benene oppe og en god bog eller serie. Stuen i Kildeparken er designet i åben forlængelse af køkken-alrummet med  direkte udgang ud til terrassen. Store gulv-til-loft vinduer sikrer et optimalt lysindfald og luftig, indbydende atmosfære. 

De smukke, gennemgående gulve løber fra køkkenet til stuen, og skaber ro og sammenhæng i rummene. 

Værelsesafdeling

På øverste etage venter alle husets værelser, samt et badeværelse. I dobbelthusene finder du både en planløsning med 3 og 4 værelser på 1. sal.

Hvis du ønsker 3 værelser, får du et ekstra rummeligt badeværelse, og mulighed for at indrette et stort master bedroom. 4 værelser på 1. sal giver en fuldt optimeret planløsning, med god plads til hele familien, eller måske endda et hjemmekontor. 

Situationsplan

Første etape er den sydlige del, hvor dobbelthusene er en naturlig forøgelse af det eksisterende boligområde. I første etape er der bygget 24 boliger, som nu står klar til indflytning. De første beboere i Kildeparken er allerede flyttet ind.

Der er ved at være solgt mange boliger, og flere er nu reserveret. Hvis du skal nå at få fingre i din drømme placering, skal du snart slå til, inden vi melder udsolgt. 

Der er 14 stk. tilbage. 

Vil du høre mere om Kildeparken?

 

Skriv direkte til os herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.